AnaSayfa / Genel / Kahve falında odaya çiş yapmak

Kahve falında odaya çiş yapmak

Kahve falında odaya çiş yapmak sorunların ve dertlerin biteceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odaya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında odaya çiş yapmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çişini odaya yapmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye çiş yapmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında seccadeye çiş yapmak Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kiloduna çiş yapmak şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne çiş yapmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret eder.

Kahve falında arabaya çiş yapmak küskünlüklerin oluşacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına tabir olunur.

Kahve falında yola çiş yapmak ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir