AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa çiş yapmak

Kahve falında koltuğa çiş yapmak

Kahve falında koltuğa çiş yapmak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, istediği yola çıkacağına delalet eder.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak gördüyseniz:

  • Tutulmalar sağlığınızı ihmal etmemeniz gerektiğinin altını çiziyor.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak canın derdine düşeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkona çiş yapmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok fazla çiş yapmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında camiye çiş yapmak büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işaret eder.

Kahve falında donuna çiş yapmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize çiş yapmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına inanılır.

Kahve falında etrafa çiş yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına inanılır.

Kahve falında yola çiş yapmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir