AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek boğmak

Kahve falında bebek boğmak

Kahve falında bebek boğmak işlerini büyüteceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek boğmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Kahve falında bebek boğmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini boğmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sabit geliri olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeği suda boğmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği boğmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına inanılır.

Kahve falında kurt boğmak gözünün yaşını sileceğine, neşesine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu suda boğmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini boğmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında cin boğmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir