AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği boğmak

Kahve falında bebeği boğmak

Kahve falında bebeği boğmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği boğmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişi ya da kişiler sizin belli bir konudan mutlu olmanız ya da belli bir işin yeterliliğinden emin olmanız için ısrarcı tavırlar içinde olabilirler.

Kahve falında bebeği suda boğmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek boğmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğini boğmak evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği boğmak uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurt boğmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında anneyi boğmak ticari anlamda yön değiştireceğine, de elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karga boğmak zor bir döneme girileceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beni boğduğunu görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir