AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt boğmak

Kahve falında kurt boğmak

Kahve falında kurt boğmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Kahve falında kurt boğmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum, bazı gelişmeler veya ortaya çıkan durumlar nedeniyle keyfiniz kaçabilir.

Kahve falında kurt boğmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında horoz boğmak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine delalet eder.

Kahve falında cini boğmak işsizlerin iş sahibi olacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Kahve falında birini iple boğmak keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilki boğmak gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini boğmak hayattan bıkmasına neden olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavşan boğmak işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini boğmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir