AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek bezi almak

Kahve falında bebek bezi almak

Kahve falında bebek bezi almak belalardan korunacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, çok yıpranacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek bezi almak gördüyseniz:

  • İdeal eşle ilgili düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirin.

Kahve falında bebek bezi yıkamak etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Kahve falında bebek bezi takmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulur.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine inanılır.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret eder.

Kahve falında bez bebek yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, yeniden can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi vermek bir şeyden zarar görmeye, hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalettir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir