AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, rahat bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, insanların güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı bez görmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kakalı bez yıkamak bolluğa kavuşacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine delalettir.

Kahve falında bezli bebek görmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, sağlıklı bir kişi olmaya alamet eder.

Kahve falında bebek bezi vermek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bebek bezi satın almak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir