AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli bebek bezi görmek

Kahve falında kirli bebek bezi görmek

Kahve falında kirli bebek bezi görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, hükmünün geçmeyeceğine, elinize toplu miktarda para geçeceğine, parasının her geçen gün artacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kirli bebek bezi gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, dileklerinin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Kahve falında kirli bez yıkamak ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kirli adet bezi görmek kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına delalettir.

Kahve falında kirli bez görmek atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına yorulur.

Kahve falında temiz bebek bezi görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bez bebek görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, yüksek diploma alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir