AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez bebek yapmak

Kahve falında bez bebek yapmak

Kahve falında bez bebek yapmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, yenisinin başlayacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi inanılır.

Kahve falında bez bebek yapmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında bez bebek yapmak parasız kalacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek bezinde kaka görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında bebek bezi satın almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, suç işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek bezi görmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bez bebek görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına inanılır.

Kahve falında bebek bezi yıkamak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, vefakar bir insan olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe bez bağlamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bezli bebek görmek keyifli olacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir