AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, özlem gidereceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek şansa, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniye almak çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, zayıflayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek rakiplerin alt edileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir