Kahve falında bebek battaniye almak

Kahve falında bebek battaniye almak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, yanlışlara düşeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek battaniye almak gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında bebek battaniye almak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında sarı bebek battaniyesi görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine inanılır.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bebek battaniyesi görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında erkek bebek battaniyesi görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top