AnaSayfa / Genel / Kahve falında battaniyede bebek görmek

Kahve falında battaniyede bebek görmek

Kahve falında battaniyede bebek görmek aile hayatlarını bozulacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işinden ve parasından olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında battaniyede bebek gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kahve falında bebek battaniyesi almak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında pembe bebek battaniyesi görmek büyük rahatlık yaşanacağına, yeni bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında pembe bebek battaniye görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek battaniyesi örmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, yapılan işte ustalaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek battaniye almak hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir