AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak gördüyseniz:

  • Genelde dinamiksiniz.

Kahve falında bebek battaniyesi yıkamak işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında battaniye yıkamak kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, aradaki buzları eriteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi battaniyeye sarılı bebek görmek kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil bebek battaniyesi görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Kahve falında battaniyeye sarılı bebek görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek battaniyesi almak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında bebek battaniyesi görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek battaniyesi görmek sorunlarını çözeceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir