AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ticaretinin de bozulmayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda endişelere sahip olabilirsiniz ya da bazı şeylere cesaret edemeyebilirsiniz.

Kahve falında ayaklarını yıkadığını görmek günaha gireceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suyla ayaklarını yıkamak kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında el ayak yıkamak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sabunla ayak yıkamak daha çok saygı ve destek göreceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin ayağını yıkamak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek ayağı yıkamak sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayaklarını yıkamak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında ayaklarını suda yıkamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, rızkının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir