AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ağlaması duymak

Kahve falında bebek ağlaması duymak

Kahve falında bebek ağlaması duymak hedeflerine ulaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek ağlaması duymak gördüyseniz:

  • Siz, yeni kişilerle tanışmanıza olanak sağlayacak bazı iş ya da konulara onay verebilir, imzalar atabilirsiniz.

Kahve falında bebek ağlaması duymak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan bebek duymak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayan birini duymak bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlama sesi duymak hasret ve özlem gidereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir