AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bebek duymak

Kahve falında ağlayan bebek duymak

Kahve falında ağlayan bebek duymak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, daha çok çalışılacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan bebek duymak gördüyseniz:

  • Asıl hedeflerinize odaklanın.

Kahve falında bebek ağlaması duymak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak bazı kimselere haksızlık edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan bebek duymak ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında ağlama sesleri duymak maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlama sesi duymak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir