AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin ağlamasını duymak

Kahve falında annenin ağlamasını duymak

Kahve falında annenin ağlamasını duymak ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine delalet eder.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak zenginliğe sahip olunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birini duymak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında bebek ağlaması duymak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan bebek duymak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak cebinden parasının eksilmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Kahve falında ağlama sesleri duymak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir