AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, çocuklarının fazla olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağlayan bebek duymak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında bebek ağlaması duymak fesatlıklar içinde kalınacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ağlama sesi duymak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalet eder.

Kahve falında ağlama sesleri duymak hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birini duymak çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir