AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlama sesi duymak

Kahve falında ağlama sesi duymak

Kahve falında ağlama sesi duymak ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, küslükleri gidereceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, modern insanlarla tanışılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında ağlama sesi duymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Kahve falında ağlama sesi duymak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlama sesleri duymak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kafasının boşalacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak çok rahat bir döneme girileceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında üç harflinin sesini duymak yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çığlık sesleri duymak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine işaret eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı sesi duymak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulur.

Kahve falında deniz sesi duymak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir