AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan birini duymak

Kahve falında ağlayan birini duymak

Kahve falında ağlayan birini duymak borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan birini duymak gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında ağlama sesleri duymak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan birini duymak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında annenin ağlamasını duymak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek duymak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında bebek ağlaması duymak iyi bir zanaatkar olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir