AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında ağlayan bebek sesi duymak bolluk ve bereket geçireceğine, aksiliklerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında ağlama sesleri duymak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağlayan birinin sesini duymak arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Kahve falında ağlama sesi duymak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek sesi duymak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek sesi duymak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin ağlamasını duymak bereket ve zenginliğe kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Kahve falında ağlayan bebek duymak sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir