AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, kırgınlıkların sona ereceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Kahve falında kaka yapmış bebek görmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kaka görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek yaralarına da merhem olacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek ve kaka görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir