AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakasını yapan bebek görmek

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında kakasını yapan bebek gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Kahve falında bebek ve kakasını görmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğin bezine kaka yaptığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kakası yemek neşesinin de yerine geleceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaka yapan bebek görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kakası temizlemek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kaka görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir