AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ona özlemle sarılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin kakasını yıkamak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kaka yıkamak iyi bir zanaatkar olunacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına alamet eder.

Kahve falında kakalı bez yıkamak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tuvalette kaka yıkamak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğinin kakasını temizlemek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını temizlemek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek hastalanacağına, üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir