AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kaka görmek

Kahve falında bebek kaka görmek

Kahve falında bebek kaka görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında bebek kaka gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında bir bebeğin kaka yaptığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin kakasını yaptığını görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kakalı bebek bezi görmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, esenleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek kakası temizlemek dertlerine çare bulacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakasını yiyen bebek görmek belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir