AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapmış bebek görmek

Kahve falında kaka yapmış bebek görmek

Kahve falında kaka yapmış bebek görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yeni bir makama sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kaka yapmış bebek gördüyseniz:

  • Alınganlık saçmalık olabilir.

Kahve falında bebek ve kaka görmek kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında kakasını yapan bebek görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kakasını yapmış bebek görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek kaka yaptığını görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında erkek bebeğin kaka yaptığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kakalı bebek görmek onların başarıları ile gururlanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir