AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ve kaka görmek

Kahve falında bebek ve kaka görmek

Kahve falında bebek ve kaka görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebek ve kaka gördüyseniz:

  • Bazı konuları görmezden gelmek yerine kararlı şekilde üzerine gitmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında bebek ve kakasını görmek elini haramdan uzak tutacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kaka yapan erkek bebek görmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek kakası yemek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kaka yaptığını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine delalettir.

Kahve falında bebeğinin kakasını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına inanılır.

Kahve falında bebek kaka yaparken görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işarettir.

Kahve falında bebek kakası temizlediğini görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir