AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında et parçası görmek

Kahve falında ağzında et parçası görmek

Kahve falında ağzında et parçası görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında et parçası gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında ağzından et parçası çıktığını görmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzında et parçası görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak acılarını ve kederlerini içine atacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda et parçası görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir