AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzında cam parçaları görmek

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağzında cam parçaları gördüyseniz:

  • Dün duygusal iniş çikışlar söz konusu olmuş olabilir.

Kahve falında ağzında cam parçası görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçaları çıkarmak dertlerinin dermanını bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında ağzında cam parçaları görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin gerileyeceğine alamet eder.

Kahve falında cam parçaları toplamak sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Kahve falında cam parçaları görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cam parçası görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, malının ve parasının da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir