AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından et çıkarmak

Kahve falında ağzından et çıkarmak

Kahve falında ağzından et çıkarmak mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından et çıkarmak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından et çıkarmak çabalarının boşa çıkacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak parasal krizler yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir