AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından diş çıkarmak

Kahve falında ağzından diş çıkarmak

Kahve falında ağzından diş çıkarmak hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bazı dikkatsizlikler nedeniyle işinizde bazı hatalara neden olabilirsiniz.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak böyle işlere kalkışacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak sorunların gittikçe artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından kıl çıkarmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından para çıkarmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına işarettir.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak borcunun çok olacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir