AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissederek her işe koşturmak isteseniz de, bir kişinin yapabileceği işten fazlasını yüklenmeyin.

Kahve falında ağzından takma diş çıkarmak çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında takma dişlerini çıkarmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bilgi sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında takma dişleri çıkarmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, küfürlü söze delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında takma dişi çıkarmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takma diş kırmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, doğru bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında takma dişleri kaybetmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işaret eder.

Kahve falında takma diş kırılması görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir