AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından fare çıkarmak

Kahve falında ağzından fare çıkarmak

Kahve falında ağzından fare çıkarmak yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak gördüyseniz:

  • Gerçeklere sizin ulaşmanız gerekiyor.

Kahve falında ağzından fare çıkarmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Kahve falında ağzından ekmek çıkarmak bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından cam çıkarmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ağzından jilet çıkarmak evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkarmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ağzından et çıkarmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir