AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında bebeğin yüzünü yıkamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında çocuğun yüzünü yıkamak baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine inanılır.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Kahve falında akarsuda yüzünü yıkamak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına inanılır.

Kahve falında yüzü yıkamak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde yüz yıkamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir