AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde yüz yıkamak

Kahve falında denizde yüz yıkamak

Kahve falında denizde yüz yıkamak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, arkasından iyi anılan kişi olacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüz yıkamak gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında denizde yüz yıkamak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Kahve falında deniz suyuyla yüz yıkamak bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında yağmurda yüzünü yıkamak sevinç gözyaşları döküleceğine, başarı kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü sütle yıkamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü yıkamak işinden uzaklaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına işarettir.

Kahve falında suyla yüz yıkamak gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hastalıkların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir