AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü yıkamak

Kahve falında yüzü yıkamak

Kahve falında yüzü yıkamak gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, eğleneceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında yüzü yıkamak gördüyseniz:

  • Davet edildiğiniz her yere gitmeniz gerekmiyor.

Kahve falında yüzü sabunla yıkamak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkadığını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü yıkadığını görmek hayırlı olayların yaşanacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede yüz yıkamak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yatak yüzü yıkamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gözyaşının dineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünü sabunla yıkamak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında başkasının yüzünü yıkamak zor durumlara düşeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir