AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, rahat bir nefes alacağına, çok daha mutlu olunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin süt emdiğini gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da davetleri onaylamadan önce ajandanızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında bebeğin süt emdiğini görmek bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında anne sütü emmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadından süt emmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında inekten süt emmek rahat edileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına işarettir.

Kahve falında karısının memesinden süt emmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden süt emmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, aile hayatında sevinileceğine inanılır.

Kahve falında karısından süt emmek insanlara küsüleceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir