AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Size akıl verebilecek kişiler bulmanız zor olmayacak.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulur.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulan bebek görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek tüm sorunlarının biteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında suda boğulup ölmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında derin suda boğulmak derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir