AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulup ölmek

Kahve falında suda boğulup ölmek

Kahve falında suda boğulup ölmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulup ölmek gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Kahve falında başkasının suda boğularak öldüğünü görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suda boğularak öldüğünü görmek isabetli adımlar atılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulup ölmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmak ölmek kendi patronu olacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda boğularak ölmek yeni bir ortama gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir