AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tecrübe kazandıracağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında suda boğulmuş bebek gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine işaret eder.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına inanılır.

Kahve falında suda boğulan bebek görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının suda boğulduğunu görmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birisi tarafından suda boğulmak sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğularak öldüğünü görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir