AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğulan bebek görmek

Kahve falında suda boğulan bebek görmek

Kahve falında suda boğulan bebek görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, problemlerinin biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan bebek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık bir teklifle veya bir sorunun çözümüne yarayabilecek bir bilgiyle gelebilir.

Kahve falında suda boğulan bebeği kurtarmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan bebek görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin suda boğulduğunu görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, maddi güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında suda boğulmuş bebek görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına inanılır.

Kahve falında eşinin suda boğulduğunu görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında bir çocuğun suda boğulduğunu görmek çok rahat bir döneme girileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının suda boğulduğunu görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işarettir.

Kahve falında kendini suda boğulurken görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir