AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek

Kahve falında suda boğularak ölen birini görmek türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğularak ölen birini gördüyseniz:

  • Uygulama kararı aldığınız konularda kendinize güvenerek ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında suda boğulan köpek görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulduğunu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda boğulan insanlar görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil suda boğulmak kişinin tek başına kalacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına işarettir.

Kahve falında temiz suda boğulduğunu görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda boğulmak sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir