AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kendini suda boğulurken görmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının suda boğulmak her zaman hak ettiğini alacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulup ölmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulmaktan kurtulmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, gönlünce harcama yapmasına inanılır.

Kahve falında arkadaşını suda boğulduğunu görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ineğin suda boğulduğunu görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında bulanık suda boğulan birini kurtarmak girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir