AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık kokusu duymak

Kahve falında balık kokusu duymak

Kahve falında balık kokusu duymak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine tabir olunur.

Kahve falında balık kokusu duymak gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Kahve falında balık kokusu duymak anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet kokusunu duymak yapacağı o işi onaylamayacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokusu duymak bilmek istediklerini öğreneceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kokusu duymak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında hoş koku duymak kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusu duymak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam kokusu duymak hayallerde değişiklikler olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaka kokusu duymak işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir