AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek yüksek mertebeye geleceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hayatında olumlu değişiklikler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kafasında bit gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında bit öldürmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada bit bulmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında kafada büyük bit görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında biti kafada görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalettir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında bit görmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir