AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasında bit görmek

Kahve falında birinin kafasında bit görmek

Kahve falında birinin kafasında bit görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasında bit gördüyseniz:

  • Belli plan, iş birliği, anlaşma veya düzenlemelere dahil olma konusunda normalin çok üzerinde bir hıza ulaşmış olabilirsiniz.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında bit öldürmek her daim bereketli işler yapacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında bit görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek hayırlı bir terfi alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında bit kafada görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir