AnaSayfa / Genel / Kahve falında biti kafada görmek

Kahve falında biti kafada görmek

Kahve falında biti kafada görmek patron koltuğuna yükseleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında biti kafada gördüyseniz:

  • Belli jestlerin peşinden gitmeniz size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında kafasına bit düşmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine delalettir.

Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek mal ve para kazanılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Kahve falında kafada çok bit görmek öz güveninin yerine geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında bit kafada görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, beklenen mirasın alınacağına işaret eder.

Kahve falında kafamda bit görmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasında bit görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kafada bit temizlemek ortalığın sakinleşip, durulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir