AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, boş yere korku duyulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eskileri yâd edeceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına bit düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun vadeli planlarınızı gözden geçirmeli, ulaşabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında bit kafada görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek ailesini kaybedeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine inanılır.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kafada çok bit görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir