AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafanda bit görmek

Kahve falında kendi kafanda bit görmek

Kahve falında kendi kafanda bit görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, kişinin muradına ereceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi kafanda bit gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında bit kafada görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, rahat bir hayat sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kafamızda bit görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya bit düşmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, kötü yönde hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada çok bit görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kafasında bit görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir