AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest aldığını görmek

Kahve falında abdest aldığını görmek

Kahve falında abdest aldığını görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest aldığını gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında ölünün abdest aldığını görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının abdest aldığını görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen kişinin abdest aldığını görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abdest aldığını görmek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yanlış abdest aldığını görmek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabede abdest aldığını görmek borçlarının azalacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın abdest aldığını görmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boy abdest aldığını görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir